مرجع خبری پرسپولیس

اخبار باشگاه مدیران مربیان بازیکنان مسابقات تمرینات لیگ برتر مصاحبه ها تحلیل فنی حواشی نیکبخت زارع باقری نوری توره کریمی جادوگ

مرجع خبری پرسپولیس

اخبار باشگاه مدیران مربیان بازیکنان مسابقات تمرینات لیگ برتر مصاحبه ها تحلیل فنی حواشی نیکبخت زارع باقری نوری توره کریمی جادوگ

روایتی متفاوت از استعفای مصطفوی

چه کسی پاسخگوی ناکامی‌ پرسپولیس است؟

آیا فکر می‌کنید نیت کردن برای خدمت به مردم با صداقت منافاتی دارد؟ اگر اعتقاد داریم راستگویی، درستی و صداقت زیربنای خدمت به ورزش و فوتبال است، مگر می‌شود با پنهان کاری به مردم و فوتبال خدمت کرد؟ وقتی فرد یا افرادی عزم خود را برای موفقیت یک تیم باشگاهی جزم کرده و انگیزه‌های ملی را بر انگیزه‌های فردی ترجیح می‌دهند، ممکن است لازم باشد در این راه دروغ هم بگویند!

پرسپولیس، یکی از پرطرفدارترین تیم‌های باشگاهی در ایران که این روز‌ها بیش از همیشه کانون توجه علاقمندان فوتبال و خصوصا هواداران بی‌شمار خود است، اکنون با یدک کشیدن عنوان قهرمانی در فصل گذشته و داشتن بازیکنانی به تعبیری "کهکشانی" به چالش افتاده است و در لیگ امسال هنوز نتوانسته انتظارات هوادارانش را برآورده کند.

شاید کمتر کسی تصور می‌کرد این تیم با جذب مجدد افشین قطبی، تمدید قرارداد بازیکنانی نظیر کریم باقری و علیرضا واحدی نیکبخت و هم‌چنین آوردن ستارگان مطرحی چون

علی کریمی، رحمان رضایی، ابراهیم توره، پتروویچ و... مشکل خاصی برای تداوم قهرمانی در لیگ برتر داشته باشد.

* پرسپولیس 87

تصمیم گیرندگان پرسپولیس در ابتدای فصل سعی کردند در اقدامی خلاق کادر هیات مدیره و مدیریت باشگاه را نیز تغییر داده و به تعبیری خون تازه‌ای به رگ‌های سرخپوشان جاری کنند. منصوب کردن داریوش مصطفوی و تزریق نیرو‌هایی چون حسین هدایتی، محمد آخوندی و مجید فرخزادی به جمع هیات مدیره تا علاوه بر تامین نیازهای مالی، سازمان تربیت بدنی نیز نظارت و نقش جدی‌تری در تصمیمات مدیریتی باشگاه داشته باشد، از جمله اولین اقدامات مدیران ارشد این باشگاه مردمی بود اما چرا پرسپولیس با بهر‌ه‌گیری از این همه عوامل به ظاهر موفقیت‌آمیز به چنین روزی افتاده است؟!

نمی‌خواهیم به مشکلات و معضلات درون و برون تیمی، پرسپولیس پرداخته و یا آن را واکاوی کنیم اما، نکته مهمی که پیرامون این اوضاع به چشم می‌آید حکایت از پنهان کاری در خصوص اختلافات که دود آن به چشم باشگاه رفته و پررنگ شدن انگیزه‌های فردی به جای انگیزه‌های تیمی در این تیم دولتی اما مردمی دارد!

سال گذشته در حالی که پرسپولیس امکانات کمتری داشت، افشین قطبی نخستین حضورش در فوتبال ایران را تجربه می‌کرد، این همه بازیکن ستاره جمع نبودند و منابع مالی شاید حدود یک سوم شرایط کنونی هم نبود، پرسپولیس با مدیریت حبیب کاشانی قهرمان لیگ برتر شد. کاشانی به هر شکلی بود رفت و به یک‌باره هیات مدیره‌ی چند ضلعی وارد میدان شد تا این تیم را موفق کند.

داریوش مصطفوی هم به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس کارش را با حمایت دوچندان سازمان تربیت‌بدنی آغاز کرد، آغازی که تاکنون انتقادات زیادی را به دلیل نوع عملکردش به همراه داشته است و ظاهرا شخص مصطفوی نیز به دلیل داشتن بالاترین جایگاه اجرایی در پرسپولیس باید پاسخگوی منتقدان باشد. به نظر می‌رسد مدیرعامل قرمز‌ها هم برای قرار گرفتن در چنین شرایطی دلایل خاص خود را دارد اما گذشته از همه‌ی این مباحث آیا پرسپولیس شایسته‌ی قربانی شدن در اختلافات مدیریتی است و هواداران این تیم باید تاوان عدم ثبات مدیریت یا اختلافات مدیریتی را بپردازند. او این روز‌ها با عضو متمول هیات مدیره پرسپولیس اختلاف دارد آیا این اختلاف باعث وارونه شدن شرایط پرسپولیس شده است.

* ورود لرد فوتبالی

حسین هدایتی به عنوان آخرین عضو هیات مدیره پرسپولیس به میدان آمد. ظاهرا او با انگیزه‌ای متفاوت از سایرین پا به میدان گذاشته بود:«می‌خواهم پرسپولیس را بخرم؛ تنها عضویت در هیات مدیره فایده‌ای ندارد

کیومرث هاشمی معاون رییس سازمان تربیت بدنی این اظهارات را این گونه پاسخ می‌دهد:«حضور هدایتی در هیات مدیره پرسپولیس به خاطر تفکرات موفقیت‌آمیز اقتصادی وی و کمک‌های مالی‌اش به این باشگاه مردمی بوده است و سازمان تربیت بدنی بنای واگذاری پرسپولیس را ندارد

این شروع تناقض‌گویی در رویکرد سازمان و اظهارات رییس هیات مدیره‌ی باشگاه پرسپولیس می‌تواند نخستین قدم در راه پنهان کاری برای رساندن پرسپولیس به موفقیت‌های وعده داده شده، باشد. معلوم نیست "مصطفوی" که داعیه‌دار مدیریت طولانی مدت در فوتبال کشور است و مدام از تجربه‌ی خود در ورزش سخن می‌گوید، با دیدن این وضعیت دوگانه چگونه می‌خواهد برای ثبات مدیریتی و آزادی عمل در کارش از مسوولان بالاتر تضمین بگیرد؟ او به جایی قدم گذاشته که تصمیم گیرندگان بلندمدت از کوتاه مدت منفک هستند.

* استعفای آقای مدیرعامل!

دوشنبه گذشته بود که یکی از روزنامه‌های ورزشی خبر استعفای داریوش مصطفوی را منتشر کرد و مدعی بود که خود آقای مدیرعامل! این خبر را داده است. هرچند باشگاه پرسپولیس این استعفا را تکذیب کرد اما ادعای این روزنامه نیز سوال‌های بی‌پاسخ فراوانی را ایجاد کرد... بعد شنیده شد که قرار است مصطفوی هم‌چنان به کار در پرسپولیس ادامه دهد و آن هم با قدرت. مصطفوی حداقل در این مورد روزه سکوت گرفته است و ظاهرا قرار است همه چیز در لابلای اخبار فوتبالی پنهان شود. براستی چرا؟

* روایتی متفاوت از استعفای مصطفوی

این ماجرا با تایید نزدیکان پرسپولیس روایت می‌شود. روایتی که باز هم چیزی از درد‌های پرسپولیس کم نمی‌کند اما، درست یا نادرست بودن آن هم قابل تامل خواهد بود. ظاهرا چند روز پیش از بازی پرسپولیس با ملوان یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس با جناب مدیرعامل تماس گرفته و به او می‌گوید که «بهتر است با این وضعیت پیش‌آمده استعفا بدهی». او تاکید می‌کند که "مطمئن باش اگر بمانی عده‌ای (!) تو را از بین خواهند برد. در این اوضاع نابسامان هرچه زودتر استعفایت را بنویس و برو".

به نقل از راویان ظاهرا پیشنهاد مالی نیز برای استعفای جناب مصطفوی ارایه کرده است! نمی‌دانیم واکنش مصطفوی در برابر این اتفاقات چه بوده است اما شاید پس از این جملات مصطفوی شوکه شده و شاید هم پیش‌بینی‌اش را می‌کرده است. این عضو هیات مدیره ادامه داده است:" استعفا بده، قرار است با رییس سازمان ملاقات کنم؛ استعفایت را بنویس تا پیش او ببرم!"

"مصطفوی" استعفا کرد تا عضو همیشه معترض هیات ‌مدیره نزد رییس مجمع باشگاه رفته و با دادن استعفا منتظر نتیجه اقدام پیروزمندانه خود باشد اما، بی‌خبر از همه‌جا رییس سازمان تربیت‌بدنی هم در تماسی تلفنی با مصطفوی به او می‌گوید:"بهتر است بمانید و باقدرت به کارتان ادامه دهید".

داریوش مصطفوی را اگر این روزها در حال قدم‌های کوتاه رفت و برگشت در اتاق کارش ببینید، شاید تصور کنید او در فکر چگونگی مدیریت بحران در پرسپولیس است. انگار ذهنیتی که او در ابتدای فصل داشت و می‌خواست با حمایت همه جانبه سازمان تربیت بدنی و وجود منابع مالی بی‌پایان، بار دیگر پرسپولیس را قهرمان ایران کند و برگ زرین دیگری به کارنامه‌ی فوتبالی‌اش اضافه کند، غلط از آب درآمده است.

* مقصر ناکامی‌ها کیست؟

هیات مدیره پرسپولیس بارها و بارها از سوی علی‌آبادی و سازمان تربیت‌بدنی حمایت شده، امکانات زیادی در اختیار داشته و به پشتوانه‌ی آن بازیکنان بسیاری را به خدمت گرفته اما، خوب بازی نمی‌کند، نتیجه نمی‌گیرد و وقتی هم دلیل آن را از کارشناسان می‌پرسید، می‌گویند دلیلش آن چیزی است که من و شما نمی‌دانیم و یا به تعبیری نیمه‌ی پنهان پرسپولیس است.

اینک در پی کسب نتایج ضعیف و دور از انتظار این تیم پرهزینه و پرستاره، سازمان تربیت بدنی با صدور بیانیه‌ای به مجموعه مدیریت باشگاه هشدار داده و بازی بعد را آخرین فرصت آنها برای عبور از بحران معرفی کرده اما، براستی چه کسی پاسخگوی این ناکامی‌هاست؟

نظرات 2 + ارسال نظر
دانیال دوشنبه 16 دی‌ماه سال 1387 ساعت 08:54 ق.ظ

آخن لنگی ها شما به ی دل خوش کردید؟

شما باید فقط به فکر کاشانی باشید.

فرشته دوشنبه 16 دی‌ماه سال 1387 ساعت 02:38 ب.ظ http://dardha.blogsky.com

سلام دوست عزیز
ممنونم از راهنمایی شما
موفق باشید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد